The buildings has been built to withstand heavy winds.
Answer:
Mens : Blazers ,shirt ,Paint/jeans
Womens : Saree, Top-jeans
Explanation:
Hope it helps ।।।
Answer:
B. The passage shows that natural forces such as an absence of
predators and an increase in the squirrel population can lead to
destructive results.
Explanation:
the passage mentions "with natural predators gone and no hunting
permitted, there's nothing to stop them from devouring
every acorn or hickory nut before it can germinate. Which
they do."
Answer:
To use him against them if necessary.
Explanation:
Gulliver's travels is a novel written by Anglo-Irish writer Jonathan Swift. Lilliput and Blefuscu are two islands mentioned in one of the four trips taken by Gulliver, they are located in the South Indian Ocean. In spite of the short distance and the fact of being neighbors, there is a terrible fight between them and they hate each other. Due to his size, the emperor thinks Gulliver could be helpful and wants to involve him in the fight as much as possible. Looking for his aid is one of these ways.