1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
maw [93]
4 years ago
12

Select the correct answer. Which statement would best conclude the following passage? Earth Hour is an annual event when people

around the world turn off electrical lights to raise awareness about climate change. This voluntary act helps to reduce a significant amount of light pollution. Light pollution has harmful effects on both the environment and our body. Conducting Earth Hour regularly would gradually make the world a safer place to live in. It is merely a matter of an hour and not something that would cause too much of an inconvenience. A. Earth Hour originated in Australia, and it’s observed in the last week of March every year. B. Thus, Earth Hour should become a daily or monthly event rather than an annual event. C. Thus, Earth Hour is a necessary step against climate change and every person must join in. D. Climate change and global warming are two of the most serious problems we face today.
English
1 answer:
nika2105 [10]4 years ago
5 0

Answer:

C. Thus, Earth Hour is a necessary step against climate change and every person must join in.

Explanation:

Option C is the main idea of the passage, so it would be best to conclude the passage with this statement.

Option A is incorrect because this is introduction to Earth Hour and not a conclusion.

Option B is incorrect because nowhere in the passage the author gives such a suggestion. He/she just suggests it should be regularly observed as it does not cause much inconvenience, however if it is observed daily or monthly, it may cause inconvenience. Reaching such a surprise conclusion would not be good, because the author has not presented any arguments in support of this suggestion.

Option D is incorrect because this is not precisely the topic of the passage. The topic is Earth Hour and not global warming or climate change.

You might be interested in
Amelia has just been elected president of her ninth-grade class. Following is an excerpt from her speech.
arlik [135]

Answer:

E

Explanation:

Making eye contact while delivering a speech is vital. When an orator or the speaker makes and eye contact with his/her audience it helps build the connection. The audience feels connected with the speaker and feel that they are important. An eye contact builds the rapport (a relationship in which people are able to understand one another).

So, while delivering the speech Amelia should make eye contact with her audience as it will help her audience feel connected, build rapport, and they will be able to feel that they are important.

So, the correct answer is option E.

3 0
2 years ago
Read 2 more answers
Anita’s teacher asks her to write a report about how volcanoes occur. Which should she write?
yuradex [85]
She would write a scientific report !!
3 0
3 years ago
Queen Elizabeth most likely used different rhetorical appeals in her Address to the Troops at Tilbury and her Response to Parlia
Irina18 [472]
The correct answer is B. audience and purpose.
When it comes to her speech Address to the Troops at Tilbury, she obviously wanted to encourage her soldiers to be strong and unwavering. On the other hand, when it comes to her Response to Parliament's Request That She Marry, she used a different approach given that this is a personal matter and the audience was quite different.
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Quien me ayuda por favor
Arada [10]

Answer:

Ayudare! Aqui estan las respuestas:

Explanation:

1. was, did not

2. came

3. did Greg and Helen meet

4. shred, were

5. fell

6. did you talk

7. did not build

8. drove

9. did your mum cook

10. spent

11. did Amy not bring

12. smiled

13. dreamt

Buena suerte :))

6 0
3 years ago
Explain the three ways that an internship differs from traditional course work. Identify what you feel are the advantages of the
timurjin [86]

Answer:

1. You have to accomplish a certain number of hours to complete the intership.

2. The payment is minimal and usually it's associated to a academical program.

3. You aren't a regular worker for the company.

Explanation:

1. The advantages here applys to the time you have to be in that work, it's less than a regular turn work, so you can continue with your studies or other things.

2. If you are in a certain of scolarship, you will get paid for a certain of hours made in that work, also you will pass that course and maybe they leave a place for you in that office.

3. You aren't required to be there if you aren't feeling well, you can have another job, and if you are in a scolarship program, you can get a half time job.

Greetings

7 0
3 years ago
Other questions:
  • What does the narrator realize by the end of the story
    9·1 answer
  • Help I don't understand English, it's easy, it helps
    8·1 answer
  • What is the structure that surrounds the cytoplasm in a bacterial cell
    10·1 answer
  • What is the name of the fictional spacecraft from star trek?
    14·2 answers
  • Make a sentence with this word<br> = damp
    5·2 answers
  • In paragraph two the author states, “The overly perfected image is less concerned with reality than with showing is an unobtaina
    11·1 answer
  • Which event best completes the timeline?
    8·1 answer
  • Help! give at least 5 sentences
    5·2 answers
  • What is your own opinion about The Legend of Maria Makiling?​
    7·1 answer
  • Which suffixes mean full of? Choose two answers.
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!