1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
pav-90 [236]
3 years ago
12

PLEASE HELP!!!

Health
2 answers:
Dima020 [189]3 years ago
6 0

creating a pro-social environment

hormone, such as cortisol, increase

appropriate behaviors might be learned with more experience and practice.

functional assessment.

Sloan [31]3 years ago
6 0

Full Quiz: Children's Emotional Health and Safety Quiz

1. A preschool teacher spots 3......

Answer: hostile

2. Demonstrating interest, showing respect,....

Answer self-esteem

3. When a child behaves in a way that is not....

Answer: appropriate behaviors might be learned with more experience and practice.

4. When Ella's mother drops her off at daycare,....

Answer: Ella's teacher can rub her back and comfort her to help her feel safe.

5. How can mental health affect a child's development?

Answer: A lack of mental health can affect the architecture of the brain.

6. Which of the following is not an effect of toxic stress?

Answer: may cause reaction to higher thresholds of stress

7. Arianna is feeling frustrated. To help her learn....

Answer: feelings, and brainstorms ways to ease her frustration.

8. According to the Pyramid Model Supporting Emotional Competence in Infants and Young Children, which of the following is an example of nurturing and responsive relationship.

Answer: Adults attend carefully to children's cues

9. A teacher who provides opportunities for children....

Answer: creating a pro-social environment

10. Teaching a child to recognize and describe feeling is an example of

Answer: targeted social emotional supports.

100% Guaranteed. Enjoy!

You might be interested in
What do bone marrow and the epidermis have in common
Elan Coil [88]
They are both sites of new cell formation. Hope this helps
4 0
3 years ago
What is the leading cause of death among young children?
Charra [1.4K]
Accidents, homicide, suicide, cancer, and heart disease are the top 5 leading causes of death.
8 0
3 years ago
The ____________ is the amount of air remaining in the lungs after a forced expiration.
Len [333]

Answer:

The residual volume is the amount of air remaining in the lungs after a forced expiration.

The volume of air exchanged during normal breathing is called the tidal volume.

After a normal inspiration, the amount of air that can then be inspired forcefully is called the inspiratory reserve volume .

If you subtract the residual volume from the total lung capacity, you get the vital capacity.

The vital capacity minus the expiratory reserve volume equals the inspiratory capacity.

The effects of obstructive diseases such as asthma or emphysema may be determined by measuring the forced expiratory volume .

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Will the hybrid plant be tall or short
marusya05 [52]

Answer:it will be  tall

Explanation: it will be tall because it is growing from the soil

8 0
2 years ago
Read 2 more answers
Incorrect posture and body movement can cause strain to ___ or joints.
Goryan [66]

Incorrect posture and body movement can cause strains to <u>m</u><u>u</u><u>s</u><u>c</u><u>l</u><u>e</u><u>s</u> or joints.

7 0
3 years ago
Other questions:
  • How does After 26 Depot serve its community? What are some other ways a restaurant could give back to its community?
    6·1 answer
  • Can someone answer this please!
    10·1 answer
  • Most health care providers have a negative Medicare margin as compared to the positive margin that exists for ambulance service.
    11·1 answer
  • What causes tension in your back?
    8·2 answers
  • Currently, about people are living with HIV in the United States.
    15·2 answers
  • Which of these is a part of any healthy relationship?
    6·2 answers
  • What can occur if a person does not take in enough water to replace what is lost?
    14·1 answer
  • Any tips on how to sleep ive been trying to sleep since 10 pm its now 2 am
    8·2 answers
  • The virial equation of state for n-butane at 460 k is z 1 a/v b/v2 in which a 265 cm3 /g mole and b 30,250 cm6 /g mole2. calcula
    10·1 answer
  • Certain cells taken from umbilical cord blood have the potential to treat illnesses such as lymphoma and leukemia. In what way a
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!