Answer:
The passage describes work on the rice plantations
Explanation:
Rice had a particular way of growing and harvesting. Plantations of rice should be flooded and kept underwater for around two months, usually in June or July. It requires constant refreshing of the water and weeding of the plants during this time, which was considered to be <u>one of the most unhealthy occupations on the southern plantations</u>. Harvest time usually came at times of great heaths, and those who work at the plantations – in this case, slaves – have to work during the warm day in the flooded fields.
<u>The work on rice plantations was rather deadly and the mortality of the slaves who had to work at these places was high</u>. It is recorded that, at some plantations,<u> more than half of the poor people who worked in the rice field would die.</u>
<u>All of the mentioned conditions and how rice is planted and harvested are the reason we can conclude that the passage talks about slaves forced to work in the rice plantations of the South.</u>
There were many factors that led to Russia's collapse in 1917. Among the most important ones were very strong and powerful social unrests that were happening due to bad and poor social conditions; not enough food and not enough work for people. Because of this they also didn't have enough money to buy food in the first place. Another was that the ruling Tsar at the time, together with his family, was a weak leader.
<span>It was basically determining the winner of the territory itself. So they were fighting for land.</span>