Answer: A) Reduced; Safer
Explanation: Equiping highway riders especially drivers with adequate knowledge as regards safe driving tips such as being conscious of driving speed and speeding areas on the highway, the use of traffic pointers, poor habits which should be avoided while or prior to mounting the wheels and explaining essential traffic rules.
If drivers abide and put these knowledge into use, there will be reductiin in the need for highway policing which are used to keep drivers in check and the cost expended on damages caused by reckless and careless driving. This will inadvertently lead to a safer highway for both drivers and commuters.
The passage presents the phrase "conquer the land" to mean to make it productive and profitable.
<h3>What does the passage say?</h3>
The speaker in the passage talks about having to conquer the Great plains by making it more suitable for agriculture through new methods of farming.
This means that the plan is to make the land profitable and productive in terms of agriculture.
Find out more on the Great Plains at brainly.com/question/17373867.
The correct answer is option A. When a shore parallel band is forming in the center of a lake, convergence is happening at the surface over the center of the lake.
Shore-Parallel Bands form when winds are light and heat from the lake causes rising air, drawing in air from both sides and forming one long band of lake effect snow; areas beneath such a band can receive enormous amounts of snow, while regions only a few miles away will receive very little, if any, snow.
Air is forced upward when it crosses the downwind shoreline due to friction with the earth surface, which slows down the wind and causes convergence close to the beach. The snowiest areas are those closest to and inside this convergence zone.
Learn more about shore parallel here
brainly.com/question/14702330
#SPJ4
I dont know but there is anouther website called easy answers you can try hope you find it out.