Answer: The answer is b hope this helps :)
Explanation:
Answer:
1. my friend treats me with respect and is caring. 2. We help each-other when we are in need of assistance. 3. Me and my friend tell each-other funny jokes and relate to each-other.
Explanation:
:)
C. cause i got it wrong from the person in the comments
Well me going through and reading excerpts from the passage widely leads me to believe that this is an informal passage because they are informing you on the history of The United States
Answer:
Tammet has synesthesia which is a rare phenomenon in humans.This phenomenon involves the perception of numbers as colors, textures and sounds. He views numbers in a 3 dimensional form and this makes it hard for Tammet to understand emotions ordinarily. Absence of numbers makes him emotionless while the presence of numbers however helps in the interpretation and understanding of how other people feel as a result of the synesthesia.