Answer:
Woah haven’t learn this yet I’m so sorry!!
Explanation:
So sorry:( !!!
A - "as a government that serves the people"
The passage supports the claim of the passage by indicating that the addition of sugar was a significant change to Europeans' diets. Thus the last option is correct.
<h3>Who were Europeans?</h3>
Europeans were the the people who live in the continent of Europe.The Europe comprises of the countries like Russia, Germany, England, France, Italy, Poland, Spain,Ukraine, Romania etc.
The complete question is attached below.
The above passage indicates that sugar played important role in the diet of the Europeans as it says that Sugar was given its on place as in the dessert. It became the food of necessity.
Sugar didn't only had the impact on the wealthy Europeans diet but also on the England's poorest workers also included it in their diet. Thus the last option is correct.
Learn more about Europeans here:
brainly.com/question/3387326
#SPJ1
Industrialization has historically led to urbanization by creating economic growth and job opportunities that draw people to cities. Urbanization typically begins when a factory or multiple factories are established within a region, thus creating a high demand for factory labor.
Hope this helps :)
- Atargatis Jones