D. <span>Stick to your subject.</span>
I would like to meet Kevin Durant a NBA player
My question:
What was your training
How did u make it into NBA
Answer for question
: i train my dribbles
: I keep on practice to make it
Hope it helps
Hope this helps. Lady Macbeth may actually faint in astonishment that her husband has killed the guards in an act that was not part of their plan in murdering Duncan. She could be shocked that he has acted so boldly when she had to question his manhood in order to provoke him to kill the king. On the other hand, she may be faking.
Answer:
Explanation:
The model millionaire – Oscar Wilde
The model millionaire is a short story written by Oscar Wilde in 1871. The theme of the short story deals with a very materialistic aspect of life in a mercantile world in which the protagonist Hughie Erskine is a complete misfit. Despite of the attractive appearance and charming personality, his lack of money prohibits him from marrying the girl he loves – Laura. Her father demands a total of £10.000 to prove his worth to him and accept him as a son in law. The demand is only of economical character, because of the fact that Hughie quick and easily achieved the acceptance of the father as a person. This issue defines the very essence of the short story, of which it becomes clear that "romance is the privilege of the rich, not the profession of the unemployed." But is that so in the real, contemporary world? Is love only appropriate in the world of the privileged or is it achievable for anyone? This attitude is quite an old fashion way of thinking which is very appropriate of the time period in which the text is written and so the modern man would probably controvert the statement. A controversy claiming that love is a spirit with ability to posses anyone and so the modern expression “Love is for everyone” manifests itself.
A second theme in the short story is represented in terms of kindness. It is expressed to its fullest that being kind pays out in the end. Hughie shows his kind side when he generously offers the ‘beggar’ his last money (a sovereign), ignorant to that fact that he is actually a rich baron. This generous gesture turns out to be of huge importance as it forms the basis for the Baron to sponsor the money required. This emphasizes that even in a thoroughly materialistic world, tender qualities and human values are not to be dispensed. This detail comes to be quite important because it reminds the reader of the…...
Answer:
E. reinforce one of the motifs of the passage
Explanation:
The lines "He did not know that he was dead, then" (paragraph1) and "And then he died. He did not know he was dead"
(paragraph 4) serve to do all the following EXCEPT reinforce one of the motifs of the passage.
The lines shows a connection between the two paragraphs, makes useful characterization and shows the speaker's desire for death. However, it does not reinforce one of the motifs of the passage.
When making a narration, a motif repetition can be used to show mood or produce the theme of the narration and this can be done primarily through imagery, or language.