Answer:
cant see the moon sorry dude
Answer:
Read the passage. Then, answer the questions about the metaphor in boldface in the text.
Lately, I've been so overwhelmed with school and sports. There was a time when I enjoyed going to classes and going to practice every afternoon. Now, everything is piling up and wearing me down. Thankfully, I get to see you every day. You are truly the sunshine of my life. Thank you for making me laugh when I'm feeling down.
What is the context of the passage?
What is being compared in the metaphor?
What is the meaning of the metaphor?
Explanation:
Answer:
Go to explaination for the details of the answer.
Explanation:
In order to determine the lifetime (75 years) chronic daily exposure for each individual, we have to first state the terms of our equation:
CDI = Chronic Daily Intake
C= Chemical concentration
CR= Contact Rate
EFD= Exposure Frequency and Distribution
BW= Body Weight
AT = Average Time.
Having names our variables lets create the equations that will be used to derive our answers.
Please kindly check attachment for details of the answer.
Answer:
1. James will attack by generating a random private key XD and a corresponding public key YD.
2. Jane transmit YA to another person called Alex.
3. James intercept YA and transmit YD to jane.
4. Jane receive YD and calculate K1
At this point james and jane thinks they share a secret key but instead james has a secret key k1 to Jane and k2 to alex.
5. Alex transmit another key XA to alex for example.
6. James intercept and calculate k2 and vice versa.
Answer:
If you mean two sides are 7 and two sides are 14 then you'd have 42
and for the second you'd have 14
Explanation:
7 + 7 = 14, 14 + 14 = 28, 14 + 28 = 42
3 + 3 = 6, 4 + 4 = 8, 8 + 6 = 14