1. The imagery in paragraph 4 appeals primarily to the sense of?
Answer: Answer is A) sight.
2. Which phrase from the passage is an example of a SIMILE?
Answer: Out of all the options that are available the one that best represents the phrase from the passage that is an example of a SIMILE is answer choice D) like frozen splashes
3. The main purpose of the passage is to?
Answer: C) vividly illustrate the variety of bird life in the Limberlost region.
<span>I hope it helps, Regards.</span>
Answer:
c
Explanation:
90% of people marry there 7th grade love. since u have read this, u will be told good news tonight. if u don't pass this on nine comments your worst week starts now this isn't fake. apparently if u copy and paste this on ten comments in the next ten minutes you will have the best day of your life tomorrow. you will either get kissed or asked out in the next 53 minutes someone will say i love u