3851.9999999999995 that’s the answer
Answer:
i think the death of his mother
Explanation:
<3
The correct word is “gazed”. The verb gaze is used to describe the action of looking / staring at something for a long period of time – be it because that something being watched is impressive or simply because the watcher is distracted and pensive. In the passage, the word gaze does NOT impact the mood.
What really impacts the mood in the passage are the other words – marvels, profound, wonder, mysterious, spectacle and phenomena – since their meaning convey an idea of something unnatural, exciting and incredible happening before the eyes of the narrator.
The passage was taken from the book <em>A Journey to the Centre of the Earth</em> by Julio Verne. The narrator is struggling to describe his sensations when he finds a gigantic cavern and the Central Sea below the surface of the Earth.
Answer:
Jess Bhamra is an 18-year old girl who is crazy about football but is prohibited from playing it due to being born into a traditional indian family which forbids girls from such activities. Jules Paxton is another 18 year old who is born in an English family. One day, they cross paths and Jules gets to know about Jess' talent in football. She invites Jess to a football team for women, coached by Joe. Seeing her talent, Jess gets accepted into the team. However, Jess' parents get to know about her playing football behind their backs. They forced her to stop playing and later, the football team gets into an important final. Joe requests Mr. Bhamra to let Jess play but was denied since it was on the same day as Jess' sister's wedding. Thankfully, Jess was allowed to take part in the competition halfway through the wedding. Unfortunately, when she arrived, their team was on the losing end. The scores were 0-1 and then 1-1. When there came a free kick, Jess bent the ball around the other players and lead her team to victory. A University in California offered soccer scholarships to Jess and Jules considering their outstanding performance and invites them to the University. Jess convinced her parents to let her go abroad and she takes off with Jules. They send team photos to their families now and then.