It's an adverb phrase of time,
We stopped. When? After the game
Answer and Explanation:
A paraphrase consists of rewording something that was said by someone else. That is, we say the exact same thing but with different words. Therefore, let's take the key information provided in the passage and rewrite them with our own words:
<u>- Every hour and a half or so, while we sleep, we go through a period of REM sleep, which is when we usually dream. At the beginning, those periods last around ten minutes only. However, they keep on increasing throughout the night, reaching even the duration of 45 minutes.</u>
Answer:
It suggests the fog is quiet and stealthy.
Explanation:
The figurative language is used on the fog "on little cat feet which probably makes the fog quiet and stealthy like a cat.
Indicates a state of reality.
Indicative verbs state what is going on at that moment, or what could very possibly happen.
e.g "I run through the forest".
Answer:
Based off of what happened in the text, I would say that the theme of the passage is that some people can succeed with different paths to success. Even though Katie didn't understand the subjects very well, her friend was able to assist her in understanding the topics. Ultimately helping her get to success.
Explanation:
This good? ^