Whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
-EXPOSEDD
After a thorough research, there exists the same question that has the full passage.
<span>One might think that proud English writers would welcome a broader readership. However, quite the opposite happened. Though scholars agreed that English was a great language, many felt that it was in danger. According to some scholars, when poorly educated people read, wrote, and spoke, they corrupted the English language.
Today, if you do not know how to spell a word, you look it up in the dictionary. During the early eighteenth century, there were few dictionaries. Those that did exist were mainly collections of difficult words or translation dictionaries (Latin to English, for example). There was no authority on the"correct" way to use or spell words.
</span>
The line in the passage that explains why English scholars felt a dire need to set standards for the English language is this one "<span>According to some scholars, when poorly educated people read, wrote, and spoke, they corrupted the English language."</span>
Idioms, similie, metaphor
Answer:
he is disappointed with himself
Explanation:
i got it right
Answer:
D
Explanation:
A colonnade is a long series of columns lined up in a row that are covered by a roof. The roof is often decorated to add to the elegance of the colonnade, and there is often a small wall more more than a foot or two feet high on either side to add an extra flourished.
There are also colonnades that are built in curves, circles, or semicircles, and others that bildt indoor with vaulted ceilings.