Answer:
1 is A 2 is F 3 is A 4 is G
Explanation:
first one: 'sea horses are unusual' is an opinion because it cannot be backed by facts. some people might say that they look very normal.
second one: G and H are opinions. F and I and facts but sea horses' life span isn't mentioned in the passage.
third one: its said in the passage that seahorses are about 1.5 to 12 inches long. 1 is the only option that doesn't fit in that range.
fourth one: G is only one that cannot be backed by facts.
Answer: first one "she makes mold of her own tongue."
Explanation:
You are never going to hear that in daily bases and you really have to like want you to do that
Answer:
The answer would either be A or D
Explanation:
Answer:
The Internet has changed business, education, government, healthcare, and even the ways in which we interact with our loved ones—it has become one of the key drivers of social evolution. The changes in social communication are of particular significance