The answer is B. Hope this helps :)
The Lilliputians are the first people that Gulliver visits when he begins his travels. The Lilliputians have a system of government in which they do not appoint the most intelligent, or capable, person to a particular job. Instead, they appoint the person who can better perform rope dancing. This rope dancing is dangerous, as the ropes are a foot high (very high for the tiny Lilliputians). This satire exemplifies the way the government of England is not always ruled by clever people either, but only by those who do the most to impress the people in positions of power.
Answer:
The 3rd one is the answer
Explanation:
Human activities contribute to climate change by causing changes in Earth's atmosphere in the amounts of greenhouse gases, aerosols (small particles), and cloudiness. The largest known contribution comes from the burning of fossil fuels, which releases carbon dioxide gas to the atmosphere.
Annie´s parents seem to be sad and cheery at the same time and it could be said that she acts the same way; however, she may be relieved of her departure. At one point, her mother suggests she get married after going away; the idea that Annie refuses immediately.
What is her tone in the passage? whats words convey that attitude?
Answer:
Annie's tone in this passage is a stubborn one. The word that most conveys this tone is "refuses".
Explanation:
The tone of a text or a character, refers to the ability of the text or character to convey a type of emotion. In the case of the above excerpt, Annie is obstinate with her mother's suggestion that she marry. Annie does not wish to marry and therefore declines the proposal immediately. This conveys a feeling of obstinacy, stubbornness and firmness, which is the tone that Annie conveys to the reader.