A. The book was very expensive, so I didn’t buy it.
It means he was happy and felt good in his heart. You know when you see or do something like buy your mom a gift she loves and your heart seems to feel like it is filled with happiness? That's the feeling that I believe William Wordsworth is trying to express.
Hope this helped. Have a great day!
Answer:
what about Izuku Midoriya from My Hero Academia
Explanation:
The line from the passage that shows the characteristics of a hero in an epic is B. Who’d brave it out with me to hoist our stake and grind it into his eye when sleep had overcome him?
<h3>What is an Epic Hero?</h3>
This refers to the character that is supernaturally strong and exceptional and is backed by gods and goddesses on a quest.
Hence, we can see that The line from the passage that shows the characteristics of a hero in an epic is B. Who’d brave it out with me to hoist our stake and grind it into his eye when sleep had overcome him?
Read more about epic heroes here:
brainly.com/question/1415908
#SPJ1