The answer would most likely be A. Love doesn't change, even after time passes.
Hope that helped.
Personally I have not seen the text but these are reasons: A mother often has a schedule revolving around the children she does not have time for herself she is purely according to the child schedule it is very difficult to work with that schedule because there is never any time for you it’s always for the other person I think mother does not have time to think setback observe
The text structure employed in this passage is: c. Problem and solution.
Problem and solution is one of the several text structures that writers can employ in their writing. A problem is first stated and possible solutions to the problem are presented.
In the passage above, we see that the writer first presented a problem, which is the incessant earthquakes in countries like Japan. He finally provided a solution to the problem.
Learn more about text structures here:
brainly.com/question/12053427
Answer:
He was crying a waterfall by the time we got there.
Explanation:
Hope this helped!