Answer: I believe that Oedipus's tragic flaw, was in his hubris, or pride.
Explanation: Although he is fated to kill his father, his pride is the catalyst for that death; in his rage that Laius's caravan won't give way for him on the road, he kills Laius, his father. But the bigger picture is that Oedipus's hubris blinds him.
A SUMMARY simply means a short account of an event which concentrates mainly on the key points of events.
The passage above mainly highlights the effects and remedies of indulging in video playing games ;
• The effects of video gaming are classed broadly into two: The PHYSICAL such as obesity , vision and reflex impairment. And the PSYCHOLOGICAL aspect which is addiction.
• The physical effects could be curtailed by indulging in regular exercise regimes and proper risk awareness would help curtail mental addiction.
The summary of the passage above is presented in the two bulleted points with the effects in one and the remedy in the second.
Learn more: brainly.com/question/21311883
The words remove and accessible are called antonyms. Antonyms are words that have opposite in meaning, such as beautiful and ugly. In this item, remote is the antonym of accessible because remote means far or distant while accessible means reachable or attainable.
Answer:
Ap class is a high level class and a duel enrollment is 2 enrollments
Explanation:
a lucky guess
Answer:
1: A
Explanation:
I'm sorry, these questions don't really match the poem. Part B of question 4 includes lines that aren't even in the poem. I at least know that the answer to 1 is A because poems are organized into stanzas. Sorry I couldn't help more.