DSL is high bandwith internet that uses a landline.
Answer:
Explanation:
The reasons why nurses often need Physical strength and stamina include:
• At work, nurses are faces with physical tasks and their job is a very demanding one. Having a better overall fitness will be of immense benefit to nurses as it'll help them perform the physical tasks they encounter effectively. Some of these tasks include moving of medical equipments, transferring of patients etc.
• Also, improving ones fitness which will ultimately bring about the improvement in physical strength and stamina is vital as it makes the patients look up to one as a role model and this could be essential in them practicing good healthy habits which ultimately improves their health.
Answer:
III. The understory growth and remaining trees are healthier.
Explanation:
Forestry can be defined as the art and science of creating, development, management, conservation and analysis of the living organisms such as plants, trees and woodlands existing in the forest. This is usually done so as to tap into the environmental benefits associated with the forests and to ensure the continuous existence of wildlife, plant growth and development.
Forest Management is a branch of forestry. The field of forest management typically deals with legal, administrative, financial, economical, technical and social aspects of a forest so as to facilitate the smooth running and operation of the forest reserve.
Thinning is a forest management process which typically involves removing full rows of trees so as to increase the space between them and to reduce competition among trees for resources such as moisture, nutrients and sunlight.
Hence, the benefits of thinning a forest over other methods of forestry management include the understory growth and remaining trees are healthier.
Answer : Hopi.
Explanation : The Hopi tribe who are a Native American tribe, are the ones who primarily lived on the Hopi Reservation in northeastern Arizona.
These were the group of people who believed that humans emerged from a hole in the earth.
Answer:
1. The main argument made about Indian Ocean ports is that they serve people from different parts of the world.
2. Their accommodation of different religions
3. Diffusion of religion is one similarity between the regions described in the passage and the Silk Roads.
Explanation:
From the passage, the narrator goes on to show that the Indian ports of Hormuz and Calicut served people from different Asian and Arabic countries around the globe. When he arrived at Calicut, he noted the cohabitation of Muslims and Hindus. Their tolerance of each other must have facilitated trade.
Just like the Silk Roads which served merchants from different parts of the world, thus leading to a diffusion of many aspects of culture, the Indian ports also provided the same advantage.