**Answer: 65 pounds of Peaches were sold.**

**Step-by-step explanation:**

Let the number of pounds of Peaches sold = X pounds

Therefore the pound of apple sold = (165 - X ) pounds

Total pounds of apple and peaches sold = 165 pounds

Sale made on Peaches at the cost of $2,50 per Peache = $2.50X

sale made on apple sold at the cost of $1.75 per apple = $1.75(165 - x )

Total sale made on the sale of both Peaches and apple = $337.50

Therefore , open the bracket, add everything together and equate to the total sale made which is $337.50

we now have

2.50x + 1.75( 165 - x ) = 337.50

2.50x + 1.75 x 165 - 1.75x = 337.50

2.50x + 288.75 - 1.75x = 337.50

collect like terms

2.50x - 1.75x = 337.50 - 288.75

0.75x = 48.75

divide through by the coefficient of x which is 0.75

x = 48.75/0.75

= 65pounds .

Therefore, Mo's farm sold 65 pounds of Peaches.

**Check ;**

** 65 x 2.50 = $162.5**

** subtract 65 from 165 to get the pound of the appel**

** 165 - 65 = 100 pounds of apple was sold.**

** now multiply 100 x 1.75 **

** = $175 **

**Now add the two together to give the total sale ,**

** $162.5 + $175 = $337.50.**