The answer to this question is A states fears of an over powerful national government
Answer:
The Scientific Revolution influenced the development of the Enlightenment values of individualism because it demonstrated the power of the human mind. The ability of scientists to come to their own conclusions rather than deferring to instilled authority confirmed the capabilities and worth of the individual.
Explanation:
The phrase from the passage that provides context clues for the meaning of the word impetus is "desegregation across the country."
- This is because the word impetus is a noun in which the phrase "desegregation across the country," modifies accordingly.
- A noun phrase modifier is two or more words that illustrate or describe a noun.
Hence, in this case, it can be concluded that the phrase from the passage that provides context clues for the meaning of the word impetus is "desegregation across the country."
Learn more here: brainly.com/question/18201206
Answer:
If this is a true or false question then True
Explanation:
Answer: C)The Directory
Explanation:
Robespierre and his Committee on Public Safety were eventually overthrown by the French during the French Revolution and replaced by The Directory. The Directory worked to end the Reign of Terror that had seen thousands executed under Robespierre.
The Directory involved France in more war but was unable to solve the problems that plagued the economy and so were easily overthrown by Napoleon in a coup.