Peace it lacks proper subject verbs,adverbs <span />
The inference is that the second stanza of the poem B. describes how the boy has changed
<h3>What is an inference?</h3>
It should be noted that an inference is the conclusion that can be deduced based on the information that given in the literary work.
The main purpose of the stanza is to show how the boy has changed. The narrator describes his memories as a boy when he used to go to the swimming hole. He has beautiful memories, and it makes him happy to remember them. However, he then says that time has taken its toll and that a boy is now an old man. The stanza, therefore, describes how the passage of time has changed the boy.
Therefore, based on the information, the inference is that the second stanza of the poem describes how the boy has changed.
Learn more about inference on:
brainly.com/question/25280941
#SPJ1
From what I believe and I read the story years ago she borrowed it from a friend of hers. she wanted to go out in the town and have all the eyes on her for once and she did catch everyone's attention. it was radiant and glimmered but was actually paste/fake. basically she wanted to show off
Kelseys reaction to Ryder is (evidence of )her thoughtful and caring personality.
Answer:
Yes.
Explanation:
Primary sources are usually those written from people who experienced that event and/or provides evidence such as an item of clothing or even an oral account of explanations. An example of this would be Anne Frank's Diary or A pillar engraved with hieroglyphics.