**Answer:**

8160 quarts

Rate per day is 4080 quarts/day

**Step-by-step explanation:**

340 in 2 hours

340/2 = 170

Rate = 170 quarts per hour

170x48hrs = 8160

8160 quarts in 48 hours

Rate per day = 170 x 24 hrs in a day

170x24 = 4080

Rate per day = 4080 quarts/day

(x/6) + 4 = 15

-4 -4

x/6 = 11

x6 . x6

x=66

**Answer:**

You never gave the answer choices but it should look something like this.

5 ⋅ 8.5 = x

or

x / 5 = 8.5

as for x. X=42.5

O.2 0.2 0.2 the answer is 0.2

yeah