Answer:
b. The US economy was in a depression.
Explanation:
Found it on quizlet lol
hope it helps
It would be good to know the context of your question. When you say "based on the passage," perhaps you could attach a screen shot of the passage you're looking at.
Nevertheless, even without such context, I would lean toward saying the answer is that "the Soviet government would do whatever it could to stay in power." I'm guessing you're talking about events as the Soviet Union was nearing its dissolution and Boris Yeltsin was leading Russia in a move to declare its own sovereignty separate from the USSR. The Soviet leadership did not give in to that movement willingly.
Answer:
i looked this up and the only thing i could find said 3 or 4 (eight is not an option...)
Explanation:
I can help you to some extent
<span> When a new innovation hits a country it is a great shock, especially when it is something so abnormally positive. The railroad was one of those innovative milestones in the history of the human imagination... </span>
<span>And so the British government official, who would most definitely be highly educated, would probably be in an excited and optimistic state of mind, because he's witnessing such a cool thing. So he would be confident in the material he is talking about and persuasive to the nonindustrial country.</span>