The primary weakness of this passage is:
- D, The passage fails to make a debatable claim
<h3>What is a Debatable Claim?</h3>
A debatable claim is a thought or primary message that is arguable. A debatable claim has strong language that shows the certainty of the speaker.
The claim made in the above text is weak because it gives no room for strong academic debate.
Learn more about debatable claims here:
brainly.com/question/21661776
#SPJ1
Answer:
They can influence said children into doing good things, and being decent human beings.
If this is for an essay, maybe give examples of athletes helping people out, and being kind
Answer:
Penelope believes that it was the gods who had brought about the death of the suitors.
Explanation:
Chapter XXIII of the text "The Odyssey" by Homer shows the scene where Penelope had woken up from her sleep and saw the palace with the bodies of the suitors. Even when her maid Euryclea told her that her husband Odysseus had returned and had killed them, Penelope did not believe her. She rather stated that "<em>It is some god who is angry with the suitors for their great wickedness, and has made an end of them</em>". She thinks that it was the gods who had decided to relieve her of her burden of the suitors, and did not want to believe the news that her husband had returned and was the one who killed them all.
Answer:
Dystopias, through an exaggerated worst-case scenario, make a criticism about a current trend
Explanation:
Answer:
The phrase helps give the passage a casual and humorous tone.