The claim in the passage, "Beyond Thirst: The Global Water Crisis" is this: "Left unchecked, the crisis will only worsen."
<h3>What is a Claim?</h3>
A claim is an opinion that is usually made at the introductory part of a text. In the second paragraph of the cited passage, the author claimed that there is an existing challenge with water, which left unchecked, will only worsen.
In the body of the passage, he supported this claim with proof.
Learn more about claims here:
brainly.com/question/2748145
Answer:
indiana ocean
Explanation:
I think because Eastern Hemisphere refers to the area of the Earth east of the prime meridian and west of the International Date Line. This includes much of Europe, Africa, Asia, Australia, and the islands of Oceania. A map centered on the Eastern Hemisphere will have the Indian Ocean basin at the center.
Become a better writer. The Kauai writers conference.
The answer is A because he didn't cite his source(s)
Hope that helps feel free to ask more questions
Brainliest??
Answer:
This poem seem to be about "a couple who eat beans mostly" as a result of "their poverty"
Explanation:
The above poem reveals a couple who lived together and eat beans mostly. The poem symbolizes the state of the couple. It revealed that the couple are poor and as a result, they eat beans which is one of the available cheap food. The setting of their home also depicted that they were poor.
The poem uses symbolism and metaphor. "The Bean Eaters" is a short poem with three quatrains which was written by Gwendolyn Brooks.