Answer:The Aztecs and Mayans were two Mesoamerican civilizations that had much in common. Both civilizations observed 365 day calendars with similar markings and day/month symbols. They also both worshipped a pantheon of gods during religious ceremonies, some of which involved human sacrifice.
Explanation:
Natural resources - Britain had large and accessible supplies of coal and iron - two of the most important raw materials used to produce the goods for the early Industrial Revolution. Also available was water power to fuel the new machines, harbors for its merchant ships, and rivers for inland transportation.
In the case Schenck v. the United States the US Supreme Court ruled that it is acceptable for the government restricts information released by the press when the information is posted as a clear and present danger and may threaten national security for example.
The main idea from the passage is most clearly supported by the illustration is
- Men and women are treated differently by law.
According to the question, we are to discuss about main idea from the passage is most clearly supported by the illustration .
As a result if this, we can see that the passage stressed about the way law treat individuals based on gender difference.
Therefore, based on the passage Men and women are treated differently by law.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/12555695
Answer:
land and business should be owned in common
Explanation:
they believed everyone should be equal and each person is paid according to their abilities. Thats why they had a sickle, it was power to the common people
( sorry if i was no help)