C is the correct answer becuase author would go first then source or title then date published
Answer:
Esperanza manages to convince her mother to let her eat lunch at school by repeatedly nagging at her for a few days until she gives in. Initially her mother argues that it would create extra work for her, as she would have to make the lunches the night before, and this is something she doesn't want to do.
Explanation:
Does this help if so your welcome and can you give brainiest?
Answer:
i yhinks its 18 it depends on what your cleaning
Explanation:
i Hope it helps thanks
Answer:
By reading the second passage, the reader can better understand the first passage when they refer to children being sent to childless couples. In the first passage, the author describes everything the second passage is referring to.
Explanation:
^