Answer:
Paul Atreides, a brilliant and gifted young man born into a great destiny beyond his understanding, must travel to the most dangerous planet in the universe to ensure the future of his family and his people. As malevolent forces explode into conflict over the planet's exclusive supply of the most precious resource in existence, only those who can conquer their own fear will survive. His interaction with Harkonnens, led by Baron Harkonnen, want to overthrow the emperor by taking over the melange supply on Arrakis. This affects the plot by creating major conflict and a rivalry.
The correct answer is this: SHE DIVULGES HER DISDAIN OF HIS SUPERFICIALITY.
To be superficial means to be shallow, to lack depth. From the passage given above, the man in the passage show his ignorance by revealing that he has never seen white elephants before and the reply that the girl gave him shows that, she dislike his ignorance in such matter.
That the fairies do something wrong for a wille but the they do something better
Answer: a great example is Henry Wadsworth Longfellow’s poem called success
Explanation: