Answer:
The correct answer is CDIFs (Community Development Financial Institutions)
Explanation:
A Community Development Financial Institution (CDFI) is a kind of financial entity that supplies and provides assistance to marginalized and low-income communities. The CDFIs, which are certified by the US Department of the Treasury, may be community banks, credit unions, nonprofit organizations, venture capital funds or funds available for loans. They usually raise the money they lend through scholarships, loans with low interest rates, foundations, government or banks that seek to meet the requirements of the Community Reinvestment Act (known by its acronym in English as CRA). The CDFIs are very community-centered, directing their financing to small businesses, microenterprises, nonprofit organizations, commercial real estate and property as well as access to affordable housing.
Answer:
<u>A creative work environment.</u>
Explanation:
A creative work environment is often found in companies with a decentralized organizational structure. This type of structure is more flexible than in a centralized structure, has a lower degree of hierarchy and greater participation of employees in decision-making processes.
A company that has a creative work environment, ensures that its employees have more freedom to solve their own problems and contribute with innovative ideas and suggestions, which ensures a greater sense of employee participation, increases motivation and work valorization .
The nation’s <u>deficit rose </u>greatly as<u> inflation</u> and <u>unemployment</u> <u>fell</u> was an economic concern that was related to the achievement described in the passage.
<h3>What were the economic concerns in the passage? </h3>
The passage explains that with the fall in tax revenue of the government and higher spending on<u> employment programs</u>, the federal deficit started to rise.
However, after some years, it could be seen that many businesses gained growth from government spending and created jobs with decreasing inflation rates.
Learn more about economic concerns here:
brainly.com/question/10203871
Answer:
c. achieve greater market power.
Explanation:
Acquisitions to meet a market power objective generally involve buying a supplier, a competitor, a distributor, or a business in a highly related industry. Though a number of firms may feel that they have an internal core competence, they may be unable to exploit their resources and capabilities because of a lack of size.