1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Artemon [7]
3 years ago
6

Which keywords would be most effective to find research on the development of potential cures for human aging?

English
2 answers:
Galina-37 [17]3 years ago
6 0
I believe the answer is “eternal youth” or “anti-aging”
Mariulka [41]3 years ago
5 0

Answer:

"Aging cure research" and "cure for aging research" are words that will guide you directly to researches related to the topic (if using a search engine like google.com or bing.com).

Explanation:

Search engines are specific tools developed to guide Internet users to the content they are looking for, quickly and in an organized way. The most important thing is to choose reliable sources that provide truthful and verifiable information. Taking this into account,  typing "aging cure research" or "cure for aging research" will guide web surfers to the information (research) they need regarding this topic.

You might be interested in
Which detail from the excerpt BEST shows Ulysses’ attitude towards the men in his crew?
Maslowich

Answer:

as I longed to hear them further I made by frowning to my men that they should set me free

Explanation:

Among the options given above in the question, the detail from the excerpt that best shows the attitude of Ulysses’ attitude towards the men in his crew is <em>“as I longed to hear them further I made by frowning to my men that they should set me free”</em>. This we can tell depicts surely depicts his attitude towards them as he frowns at them while he seeks to hear from them afterward. This option best shows his attitude.

5 0
3 years ago
Environmental philosophy
sweet [91]

Explanation:

Environmental philosophy examines our relation, as human beings, to nature or our natural environment: it reviews our philosophical understandings of nature and our conception of nature's value and entitlements; it explores how we are to live with and in nature and to what degree nature is or is not implicated in our own human identity.

4 0
3 years ago
What can be inferred from the following lines from the play Everyman?
kvasek [131]
I believe the answer is that 'only a person's good deeds remain with him or her in the afterlife'. It is important to be a good person and do good, and everything else is fleeting, it will disappear. But you will be awarded for your good deeds. 
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
how would the meaning of the passage be affected if the phrase all come down"" were changed to advance""? the tone would become
Mashutka [201]

The answer would be:

C- The tone would be less urgent as the enemy moves more slowly.

I know this because I took the quiz. :)

4 0
2 years ago
Read 2 more answers
Which statement best describes how Hamlet’s ideas progress in his soliloquy?
Sveta_85 [38]

Answer:

B. Hamlet expresses despair over life, remembers his mother and father’s relationship, and then expresses his frustration with the current state of his family.

Explanation:

Hamlet is hopeless about the world and everything that is happening. He is very sad and disappointed with the direction that his family took. Hamlet's lament happened because he is sad that his father, a good and caring man, died and that before completing two months of his death, his mother decided to marry again, with Hamlet's uncle. He finds it disgusting and disrespectful to his father who was such a good husband.

8 0
3 years ago
Other questions:
  • A child's diet and exercise should be regulated by his or her parent.
    8·1 answer
  • In this quote from “new directions” by maya angelou, what does the word meticulously mean?
    9·1 answer
  • Which sentence below contains an oxymoron? A. Fair is foul, and foul is fair: B. Hover through the fog and filthy air. C. When s
    11·1 answer
  • The following question is based on your reading of “Gulliver’s Travels” by Jonathan Swift.
    13·1 answer
  • In Act III, scene i of Romeo and Juliet, Tybalt returns to the scene after he has killed Mercutio and fled. What motivates his r
    11·2 answers
  • What does the character want an sootface story
    7·1 answer
  • How does the author's use of time develop the ideas expressed by the narrator in "Beyond the
    8·1 answer
  • Read this excerpt from The First Men in the Moon
    10·1 answer
  • What personal traits aid Rainsford’s survival? Explain, citing specific evidence and examples from the text.
    14·2 answers
  • Read both passages and answer the question.
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!