The option best explains this excerpt's role in the problem-and-solution structure of the passage is A. The excerpt presents the solution to the overarching problem in the passage. Problem and solution is a pattern of the organization expressed as a dilemma or concerning issue and something that was done to remedy this issue or attempted solutions. Notes of a Native Son is a non-fiction book by James Baldwin. It was his first non-fiction book and was published in 1955.
COUNTER ARGUMENT: People are quite able of identifying the difference between a young child and an adult, so a uniform doesn't make a difference. They are also very boring.
RESPONSE: Some people are more developed in there younger years so appear more mature and older than they are. Yes uniform can be boring however it's there to keep you safe and not for your enjoyment.
Bullying can cause a victim to have suicidal thoughts, and the victim will not feel safe
I believe the answer to this is A
Answer:
Part a: Reading and writing can improve health. Positivity is important for health. part b: "'We learn through the experiences of the characters we read about,' Coke says. Because we empathize, or feel what others are feeling, we expand our understanding of other people in other situations. We are also less bothered by our own misfortunes."
Explanation:
i am not sure but i hope it's right. good luck