B. Watering the plant from the passage most clearly represents a sense of hope.
In the passage above, the symbol that maximum sincerely elaborates the subject matter of wish is Mindy watering the flower container despite the fact that there aren't any sprouts yet on it. this is a image of hope because Mindy is acting an action that has yet no longer given any end result that can be visible, however she includes on performing this movement in hopes, exactly that the plant will develop: this offers Mindy a sense of desire, it makes her days achievable and incorporates her via her days.
Transpiration is the manner of water motion thru a plant and its evaporation from aerial parts, together with leaves, stems and vegetation. Water is necessary for flowers however most effective a small amount of water taken up by means of the roots is used for boom and metabolism. The final is lost by means of transpiration and guttation.
Learn more about Watering the plant here
brainly.com/question/25223322
#SPJ9
The correct answers are as follows:
1. A.
An analytical essay is a type of write up in which an author analyse a researcher paper, a poem, a movie, a book, etc. This type of essay involves clear explanation of the topic, analysis of the topic without bias, comparison of the topic to similar ones and presenting an argument or opinion and defending it. In order to promote clarity in this kind of essay one has to remove all materials that does not add anything to the essay; all extraneous materials should be eliminated in order to enhance simplicity and clarity.
2. An analytical essay OFTEN INCORPORATE OUTSIDE SOURCE MATERIALS. The correct option is B.
When writing an analytical essay, the writer has to provide his own argument or opinon and then back up this opinion with that of others who had presented similar ideas in the time past. Thus, the writer has to quote and paraphrase other authors in order validate his arguments. These outside sources are called 'references' in academic language.
Answer:
A
Explanation:
The authors only writes that if people help out more, the issue will go away. It gives no support and doesn't go into further details about how or why this supposed help will fix our problems.
Question one is probably letter C
Question two is letter C
Question three is most likely either B or C
Answer:
Ok, I'm going to give this a shot.
Explanation:
It was 3 o clock when they walked in and saw him lying dead on the floor. There was no evidence for the police to find, just a middle-aged man dead in a hotel room at the Roulexxe. Of course, the media was abuzz, the Roulexxe was shut down, and everyone was in an uproar. After a month, the police declared the case closed and the hotel safe. And, when they made the grand re-opening of the Roulexxe, it was 3 o clock that they found another dead body. The public was now panicking. The hotel was too, for they thought that they were going to have to shut down. The police declared the case reopened and investigated even further. But it was to no avail. There was nothing. Just two dead bodies found at 3 o clock in the Roulexxe. Everyone began to distrust the famous Roulexxe hotel and began going to a different one, called Le Champion. And, it was 3 o clock when a maid walked in on a dead body at Le Champion.