1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
shtirl [24]
3 years ago
11

15. It is not necessary, a. sentence b. fragment

English
2 answers:
Lapatulllka [165]3 years ago
7 0
The answer is b hope I helped
vredina [299]3 years ago
4 0

Answer:

b

Explanation:

You might be interested in
Books, newspaper,socail media/news are considered​
Trava [24]

Answer:

Books, Newspaper, social media and the News fall under the media category.

Explanation:

The reason why it falls under the media category. Is because it's a way of communicating with people and informing them on what is happening in the world. And another reason why it is a form of media is because it is communicating with people anywhere in the world.

4 0
3 years ago
Write a passage talk about : '' Do you agree or disagree with the following idea: With he help of technology students will benef
ElenaW [278]
I personally I agree with the idea!

Technology provides many opportunities which without it would not be possible, for example the opportunity to watch an educational video about body parts for an anatomy class or the opportunity to practice programming for computer science class. Technology provides the opportunity for the students to learn or practice at home and without it, the students would not have sufficient sources to learn from.
6 0
3 years ago
MICE AND MEN- Why is George disappointed with Candy and what is Crook’s response to Candy at the end of the chapter?
Irina18 [472]

Answer:George cannot imagine getting a place of his own without Lennie. So that dream is over, and Candy too has nothing more to look forward to. Candy is overcome with sadness and disappointment, and he takes his emotions out on Curley's dead wife, calling her a lousy tart' (chapter 5), and begins to cry.

Hope this helps!!! Brainlist?

6 0
3 years ago
Read the following passage from F. Scott Fitzgerald's The Great Gatsby:
Juli2301 [7.4K]
The correct option is A.
The impact of the text above is that the author condemned the lack of character of Daisy and Tom and left the readers angry about the lack of serious thought of these two characters. Daisy and Tom, who happened to be husband and wife are very good when it comes to using people to achieve their own personal goals and aims and then disposing them after achieving their aims.<span />
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
1.4. Refer to the second paragraph of the advertisement above, explain what an
Vaselesa [24]

Answer:

um im in 2nd grade duh

Explanation:

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • NEED THIS DONE NOW 30 pts Put ADV over the adverbs (if any). The happy children splashed merrily in the pool.
    6·1 answer
  • What did Randolph mean when he wrote shake it to foundation
    6·2 answers
  • He [Darry] was stroking my hair and I could hear the sobs racking him as he fought to keep back the tears. “Oh Pony, I thought w
    5·2 answers
  • When you infer, you use details in a text to draw a conclusion about something that the author does not state directly.
    5·1 answer
  • Which two lines does bob Kaufman use to show alienation and isolation in modern society
    6·1 answer
  • You______ in this building, _____you? (Not live)
    5·1 answer
  • What is the gist of the Green New Deal
    14·1 answer
  • Pls help
    7·2 answers
  • How does paragraph 6 impact the development of ideas in the text? WILL GIVE BRAINLIEST IF RIGHT
    13·1 answer
  • "One of these days,<br> Alice. Pow! Right in<br> the kisser!"
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!