It is a poem about life and human nature.
Answer:
A.
Problems or obstacles that make it difficult for characters to achieve their goals
Explanation:
The verb 'conflict' is usually defined as to come into collision or disagreement; to be contradictory, at variance, or in opposition; clash. The noun 'conflict' is usually defined as a fight, battle, or struggle, especially in a prolonged struggle; strife.
Mutation in plants could lead to the plant taking over other plants area and in the process kill the other plants and unbalance nature. it could also creat superviruses that we won't be able to cure
Answer:
D, Informative
Explanation:
The passage above is not humorous, as it is not written to be a comediacal passage. It is also not self-pitying, because the author isn't moping about what they don't have. Lastly, it isn't a forgiving tone, as the author was not directly involved in the story being told, and so they had no one to forgive for anything.
Answer:
The government's neglect to send relief teams quickly.
Explanation:
Residents of the Areas most affected by the earthquakes claim that relief and rescue teams were dispatched after two to three days. In that period of time, the damage caused by the earthquakes worsened immensely, many people lost their lives, as they were not rescued in time, not to mention the secondary damage and the despair that this delay causes.
This delay by the government in acting and helping its people, allowed the natural disaster to take on unimaginable proportions and which continue today.