Answer:
C. it would make the people live too easily and be too happy.
Explanation:
The Iroquois creation story, the story is told of how the world was created and the order it was created according to the Iroquois myth. It is described that Flint and his brother played a huge part in the creation and while Flint's brother sought to make things easier for people on earth, his brother Flint opposed him.
Therefore, Flint didn't like his brother's plan becauseit would make the people live too easily and be too happy.
Answer:
Hostile Indians, starvation, poor leadership, lack of government, cannibalism, lack of skills among colonists.
The reader can infer from the passage that the children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty, option D.
<h3>What is an inference?</h3>
An inference is a conclusion we can get to after analyzing the information we have. After reading the passage provided in the picture, we can infer something about the children and their view of the marigolds in the short story "Marigolds," by Eugenia Collier.
According to the passage, the children disliked the flowers because they were "too beautiful." They lived in an extremely ugly and poor neighborhood, devastated by the Great Depression. The marigolds seem out of place with all their beauty amidst so much ugliness.
With the in mind, we can conclude that the reader can infer the following:
- The children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty. (option D)
Learn more about inferences here:
brainly.com/question/24442913
#SPJ1
Answer:
this is the place where we live
Explanation: