1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Murrr4er [49]
3 years ago
11

Identify and explain ONE way in which the Indian Ocean trade described in the passage

History
1 answer:
Lemur [1.5K]3 years ago
4 0

Answer:

ONE way in which the Indian Ocean trade described in the passage  was a continuity of the Indian Ocean trade that occurred during the period 600 to 1450 CE is explained below in details.

Explanation:

Traders from the Muslim Middle East, India, West Africa, and Southeast Asia One direction in which the Indian Ocean commerce was a continuation of the Indian Ocean commerce that happened during the years 600 to 1450 CE was that they both incorporate Muslim Middle Eastern, West African, Indian, and Southeast Asian traders. The traders would have associated in the Indian Ocean commerce would have associated before and after the European appearance because of their geographical closeness.

You might be interested in
One of the most popular ministers of the great awakening
Annette [7]
Johnathan Edwards was the most popular :)
4 0
3 years ago
How did Spanish Explorers react when they didn’t discover gold in Texas?
Verizon [17]

Answer:

Instead of streets paved with gold, the party found a city of more than 500 families living in buildings constructed of sandstone and adobe. Coronado read the Zuñis the Requerimiento, a document in Spanish that ordered them to submit to the King of Spain’s rule and convert to Christianity; the Zuñis responded by firing arrows at the Spanish soldiers. Coronado attacked. Despite the Zuñis best efforts to defend their city, the Spanish soldiers stormed Hawikuh’s walls and captured or killed most of the Zuñis who could not escape.

Explanation:

7 0
3 years ago
Who is the president of the UK
Ede4ka [16]

The president of UK is Theresa May.

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which of the following describes Korea today?
dmitriy555 [2]

Answer:

C. split between communist North Korea and Capitalist South Korea separated by a demilitarized zone

Explanation:

After The Defeat of The Empire of Japan in World War 2:

America occupied the island of Japan and Korea was split in 2 with The Soviet Union in The North, and The USA in The South. North and South Korea became independent in 1949 and 1 year later, The Korean War Broke out when North Korea invaded South Korea. During the War. The Newly fromed People's Republic of China (Communist China also established in 1949) supported North Korea and America in The South.

4 0
4 years ago
Which individual is credited with the discovery of mathematical ideas such as:
diamong [38]

Answer:

Pythagoras

Explanation:

Pythagoras was a great Greek mathematician and philosopher. He is believed to be the author of concepts that claimed that numbers are more useful than counting physical objects and that formulas can help to set standards in nature.

For them, numbers were a representation of harmony and grace and that is why they established themselves as the purest essence of all things.

4 0
3 years ago
Other questions:
  • Which of the following items was not discussed in the House of Burgesses?
    10·1 answer
  • What did Theodore Roosevelt do before he was elected president at the age of 42?
    8·1 answer
  • What are the three main provisions to the three-fifths compromise
    9·1 answer
  • List four events of the war that occurred between the spring of 1814 and the end of the war. Write one sentence telling somethin
    5·1 answer
  • What group interrupted LBJ’s speech at the 1964 World’s Fair?
    14·1 answer
  • Delegates that met at Annapolis thought they were meeting to discuss what topics?
    13·1 answer
  • 5. Why did the Aztecs use human sacrifices?
    15·1 answer
  • Until recently, how did archaeologists think that Mayans spent most of their time?
    6·2 answers
  • Someone Please Help this is really important! Don't just guess please.
    12·1 answer
  • Are the statements about the effects of railroads in the late 1800s true or false? Check off those that are true.
    12·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!