Answer:
he four years difference between Scout and Jem is certainly apparent in their behaviors. After Scout has been reprimanded by Miss Caroline for explaining to her that Walter does not want to take the quarter he has been offered by her because she has "shamed" him since there is no way he can repay this quarter since "He's a Cunningham." Naively, Scout assumes that Miss Caroline understands what she means; however, the teacher, who is from another part of the state, does not understand Scout's inferences. Instead, she perceives Scout as insolent and punishes her, humiliating Scout before her classmates, who break into "a storm of laughter."
Once outside at lunchtime, Scout quickly seeks revenge against Walter, knocking him down and rubbing his nose in the dirt. But, Jem comes by and tells her to stop, observing the unfairness of her attack, "You're bigger than he is." Scout retorts, "He's as old as you, nearly....He made me start off on the wrong foot." Then, when Scout explains the circumstances of her rage, Jem, much like Atticus would do, asks him if his father is Mr. Walter Cunningham from Old Sarum and generously invites Walter to have lunch with them, explaining,
"Our daddy's a friend of your daddy's. Scout here, she's crazy--she won't fight you any more."
Certainly, Jem is more mature and diplomatic than Scout, and of a less belligerent nature than she. For instance, Scout indelicately criticizes Walter's use of syrup on his food, and she contradicts Calpurnia who scolds her, saying that she should treat company well. "He ain't company, Cal, he's just a Cunningham." After she leaves to return to school she vows retaliation upon Calpurnia.
They had sets of the world war on the different sides in the commercial thank you
Answer:
Explanation:
Most people read in the traditional way, but speed readers claim to have a method that is faster.
This is the correct answer because speed readers are claiming that they have a method that is faster, and it is implied that most people cannot read this fast.
Most people cannot train their eyes to speed read, but some people can figure out how to read more quickly.
This is wrong because the passage never stated that people cannot train their eyes to read more quickly.
Speed readers can understand a lot more text with each glace at the page than most other readers can
While it is mentioned that speed readers can read quicker that other people, the main goal was that companies were proclaiming that they could train people.
Companies continue to try to sell speed reading programs to people who hope to read much faster
This is almost correct, but it is never said in the passage that people WANT to read much faster, just that they can't.
Answer:
She made a little progress toward her goal.
Explanation: