Please rephrase your question, it doesn't really make sense (sorry i know this doesn't help really)
For President Andrew Jackson, the issue was the Nation's ... a campaign in which both sides made strong and bitter accusations. He said states did not surrender this power when they approved the Constitution. Calhoun argued that if the federal government passed a law that any state thought was not.
The impact and the importance of the election of 1800 are....IDK!
Answer:
<h3>1. A) qualify an established scholarly viewpoint regarding a certain issue.
</h3><h3>2. E) Modern science began with certain major achievements made during the sixteenth and seventeenth centuries.
</h3><h3>3. D) The origins of modern science can be traced back to the articulation of a particular approach to the study of nature.
</h3>
Explanation:
- The primary purpose of the passage is<u> to qualify an established scholarly viewpoint regarding a certain issue</u>. It talks about how modern science s<u>hould be identified with a particular way of approaching the study of nature and not on any particular set of scientific achievements.</u>
- According to the passage, the prevailing scholarly opinion regarding the<u> beginning of modern science began with certain major achievements made during the sixteenth and seventeenth centuries as mentioned in the first line of the passage</u>.
- From the passage, it can be understood that the author most likely <u>agree that the origins of modern science can be traced back to the articulation of a particular approach to the study of nature</u>. The author says that <u>before any scientific achievements were made in the sixteenth and seventeenth centuries, many ideas and scientific researches were already pondered and articulated as early as the fourteenth century.</u>