It would be good to know the context of your question. When you say "based on the passage," perhaps you could attach a screen shot of the passage you're looking at.
Nevertheless, even without such context, I would lean toward saying the answer is that "the Soviet government would do whatever it could to stay in power." I'm guessing you're talking about events as the Soviet Union was nearing its dissolution and Boris Yeltsin was leading Russia in a move to declare its own sovereignty separate from the USSR. The Soviet leadership did not give in to that movement willingly.
Answer:
John D. Rockefeller FOUNDED STANDARD OIL COMPANY
IF YOU LIKED MY ANSWER SUBSCRIBE TOY CHANNEL ON YOTUBE LOL GAMING
That just means that when we have to square or cube or anything like that our phone cannot make it like that so we use ^ to show that it’s has to go on the number which means that it’s square or cube or something like that
Well the South remember seceded completely, meaning they weren't part of the United States at all. Reconstruction allowed them back in, along with help from the 10% plan. The plan allowed the states and their governments back in as long as 10% of the population swore allegiance to the Union.
Answer: D
D . . . . . . . . . . .