Here is a guide to providing the answers to the prompts:
1. Read the three passages cited.
2. Determine the feelings of Las Casas based on the events that occurred.
3. Mention specific events and actions that might cause Las Casa to feel that way.
<h3>Determining the meaning of a text</h3>
First, note that the three passages were not provided. So, a direct answer cannot be given. To understand the main points in a text, it is required that the texts are read carefully to know the explicit and implied meanings in the passage.
The feelings of Las Casa based on the text could be angry, happy, indifferent, etc. Whichever it is will be based on the actions of Columbus and Cortés toward the people in Hispaniola and Tenochtitlan.
So, read the text carefully to determine the feeling of Las Casa.
Learn more about the message of a text here:
brainly.com/question/11600913
Answer: The Cold War became a dominant influence on many aspects of American society for much of the second half of the 20th century. It escalated due to antagonist values between the United States, representing capitalism and democracy, and the Soviet Union, representing communism and authoritarianism.
Answer:
I looked it up for you. All you have to do is put it in your own words. Hope this helps.!! :)
Explanation:
In many respects, cotton's financial and political influence in the 19th century can be compared to that of the oil industry in the early 21st century. ... After Britain had officially declared its neutrality in the American war in May 1861, the president ... the “cotton famine” and the crippling of the British textile industry until late 1862.
"The American's victory at the Battle of Saratoga was the turning point in America's fight for independence" is the one among the following choices given in the question that <span>best describes the importance of the victory at the Battle of Saratoga. The correct option among all the options that are given in the question is option "C".</span>
Everyone was afraid of him. (You can maybe put that)