Answer:
From the passage, I can infer that:
The desert cities with increasing population experience drought due to low rainfall which causes problem to the populace.
Explicit detail from the passage: "The most obvious issue is the lack of water."
Implicit detail from the passage: "This population boom is hard on the desert environments of these cities."
Explanation:
An explicit detail gives a very clear and well understood detail. It is umabiguious and without vagueness. While an implicit detail does not give a very clear and direct detail. It is usually implied or assumed.
From the passage, we can see that lack of water is found in deserts. The detail is explicit and with facts.
But saying that the population boom is hard on the desert environments seem implied or the author's assumption.
Answer:
b) evil personality.
Explanation:
Read the excerpt from "The Most Dangerous Game."
Rainsford's first impression was that the man was singularly handsome; his second was that there was an original, almost bizarre quality about the general's face. He was a tall man past middle age, for his hair was a vivid white; but his thick eyebrows and pointed military mustache were as black as the night from which Rainsford had come. His eyes, too, were black and very bright. He had high cheek bones, a sharp-cut nose, a spare, dark face, the face of a man used to give orders, the face of an aristocrat. Turning to the giant in uniform, the general made a sign. The giant put away his pistol, saluted, withdrew.
Kobe is writing an essay about "The Most Dangerous Game." This excerpt supports his idea that Zaroff's physical appearance mirrors his evil personality.
Explanation:
Onomatopoeia is the answer
the last one is the one that does not have a nominative absolute