1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Valentin [98]
3 years ago
11

The attachment is there

Mathematics
1 answer:
scZoUnD [109]3 years ago
3 0

Answer:

Option D: 10.7 is the correct answer.

Step-by-step explanation:

Given that:

Hypotenuse of right triangle = 14

Height of right triangle = 9

Length of missing side = b

We can solve for missing side length by using Pythagorean theorem;

a^2+b^2=c^2

Here,

a = 9 , c = 14

(9)^2+(b)^2=(14)^2\\81+b^2=196\\

Subtracting 81 from both sides

81-81+b^2=196-81\\b^2=115

Taking square root on both sides

\sqrt{b^2}=\sqrt{115}\\b=10.7

The length of missing side is 10.7

Hence,

Option D: 10.7 is the correct answer.

You might be interested in
I need to find the answer to this question and please explain how.
deff fn [24]

Among the given statements, the true statements are:

  • If a number is divisible by 3 and 4, then it is divisible by 12.
  • The number 119 is a composite number.

In the question, we are asked for the true statements among the given options:

1. All even numbers are composite numbers.

Answer - False

Reason - 2 is an even number, which is not a composite number.

2. If a number is divisible by 3 and 4, then it is divisible by 12.

Answer - True

Reason - If any number, n, is divisible by any two numbers, x and y, then it is also divisible by their LCM, and the LCM of 3 and 4 is 12.

3. All prime numbers are odd numbers.

Answer - False

Reason - 2 is a prime number, which is not odd.

4. The number 119 is a composite number.

Answer - True

Reason - The number 119 is a composite number, as it is not a prime number, as it is divisible by 7 and 17 too, other than 1 and itself.

5. 12 is a factor of 6.

Answer - False.

Reason - When 6 is divided by 12, the integral quotient that we get is 0, and the remainder is 6, but for any number x, to be a factor of y, on dividing y by x, the remainder should be 0.

6. If a number is divisible by 6 and 4, then it is also divisible by 4.

Answer - False

Reason - If any number, n, is divisible by any two numbers, x and y, then it is also divisible by their LCM, and the LCM of 6 and 4 is 12.

Thus, a number divisible by 6 and 4 is divisible by 12 but not necessarily by 24. Example 12 is divisible by both 6 and 4 but not divisible by 24.

Thus, among the given statements, the true statements are:

  • If a number is divisible by 3 and 4, then it is divisible by 12.
  • The number 119 is a composite number.

Learn more about divisibility at

brainly.com/question/26789053

#SPJ9

8 0
2 years ago
A cliff Diver jumps from 50 feet into a lake. After hitting the water he travelled 22 feet below the surface. How far did he tra
Zanzabum

Add both distances together:

50 + 22 = 72 feet total distance.

4 0
3 years ago
The American Management Association is studying the income of store managers in the retail industry. A random sample of 49 manag
VashaNatasha [74]

Answer:

a) The 95% confidence interval for the income of store managers in the retail industry is ($44,846, $45,994), having a margin of error of $574.

b) The interval mean that we are 95% sure that the true mean income of all store managers in the retail industry is between $44,846 and $45,994.

Step-by-step explanation:

Question a:

We have to find our \alpha level, that is the subtraction of 1 by the confidence interval divided by 2. So:

\alpha = \frac{1 - 0.95}{2} = 0.025

Now, we have to find z in the Z-table as such z has a p-value of 1 - \alpha.

That is z with a p-value of 1 - 0.025 = 0.975, so Z = 1.96.

Now, find the margin of error M as such

M = z\frac{\sigma}{\sqrt{n}}

In which \sigma is the standard deviation of the population and n is the size of the sample.

M = 1.96\frac{2050}{\sqrt{49}} = 574

The lower end of the interval is the sample mean subtracted by M. So it is 45420 - 574 = $44,846.

The upper end of the interval is the sample mean added to M. So it is 45420 + 574 = $45,994.

The 95% confidence interval for the income of store managers in the retail industry is ($44,846, $45,994), having a margin of error of $574.

Question b:

The interval mean that we are 95% sure that the true mean income of all store managers in the retail industry is between $44,846 and $45,994.

5 0
3 years ago
A church has 10 bells in its bell tower. Before each church service 7 bells are rung in sequence. No bell is rung more than once
elixir [45]

Answer:

3 Because there are only three bells that aren't being run there for three additional ways that the bells could be rung

4 0
3 years ago
How to find surface area of a triangular prism
Marrrta [24]
Here is the formula: b•h/2
3 0
3 years ago
Other questions:
  • 37. A company is choosing between two tanks for mixing chemicals Bothhave the same price, so the company plans to choose the one
    14·2 answers
  • (( 20 pts. please please help with this, and explain if you can!! ))
    5·1 answer
  • Chris rode his bike along the same route everyday for 60 days. He logged that he had gone exactly 127.8 miles. How many miles di
    5·1 answer
  • the acceleration of an object due to gravity is 32 feet per second squared. what is acceleration due to gravity in inches per se
    5·2 answers
  • Help me please i dont understand :(
    15·1 answer
  • What is the slope of line AE?
    15·1 answer
  • Explain how to make these couculations mentaly a. 99+54 b.244-99
    13·1 answer
  • How many pieces are there on the rubix cube
    6·2 answers
  • PLEASE HELP <br> URGENT!!!!!!!!!!!!!!!
    14·1 answer
  • A 960-square-foot apartment in New York City costs $540,000. What is the price per square foot? $
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!