Answer:
there isn't an exerpt....
Explanation:
The answer is D. 4
The passage talks about how cats like to get attention, sentence 4 states "<span>The little rascals always find ways to snag some affection and attention" which is the main idea of the whole passage.
Hope this helped. Have a great day!</span>
Answer:
See explanation for answer.
Explanation:
It's like time stops and nothing else matters. You can hear blurs of noises from above but you are at one with yourself, the water pressure, that cold refreshing feeling, the bubbles flying at your face, and the resistance of the water pulling and pushing you around.
I hope this helps!
Have a lovely day!
Answer: Subject/Predicate, Action Verb