<span>On January 8, 1815, the British marched against New Orleans, hoping that by capturing the city they could separate Louisiana from the rest of the United States. Pirate Jean Lafitte, however, had warned the Americans of the attack, and the arriving British found militiamen under General Andrew Jackson strongly entrenched at the Rodriquez Canal. In two separate assaults, the 7,500 British soldiers under Sir Edward Pakenham were unable to penetrate the U.S. defenses, and Jackson’s 4,500 troops, many of them expert marksmen from Kentucky and Tennessee, decimated the British lines. In half an hour, the British had retreated, General Pakenham was dead, and nearly 2,000 of his men were killed, wounded, or missing. U.S. forces suffered only EIGHT KILLED and 13 wounded.</span>
That is false, he took a lot more time trying to find India and instead found America.
The main idea from the passage is most clearly supported by the illustration is
- Men and women are treated differently by law.
According to the question, we are to discuss about main idea from the passage is most clearly supported by the illustration .
As a result if this, we can see that the passage stressed about the way law treat individuals based on gender difference.
Therefore, based on the passage Men and women are treated differently by law.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/12555695
Answer:
After the Yalta Conference of February 1945, Stalin, Churchill, and U.S. President Franklin D. ... Roosevelt had agreed to meet following the surrender of Germany to determine the postwar borders in Europe.
Explanation: