Answer:
Can you please provide a full picture of the passage? it's kinda cropped on the sides, I tried reading it despite the issue and I believe the answer might be 3
Explanation:
Since the passage (mostly) talks about forgetting and moving forward on..I believe so
Answer:a. taking the easy route to success instead of the moral one.
Explanation:
Answer:
Frankenstein maximum clearly display the main character who is a madman. He is a fiction character of one of many gothic novels and has become a classic example of gothic literature. It received a lot of attention for being know to be mysterious and supernatural.
Explanation:
hope it helps!
have a great day <3
I believe the answer is c