I believe that you should put a period after quoting a character from a play.
Answer:
Bacteria grow surprisingly rapidly at room temperatures
Explanation:
Bacteria grow most rapidly in the range of temperatures between 40 °F and 140 °F, doubling in number which indicate the falling into the Danger Zone. Foods in the Zone are potentially hazardous to humans that might either cause illness or death and it has been exstimated that up to 9,000 illnesses yearly are directly linked to foodborne pathogens .
This passage has a melancholic mood. You can tell this due to some specific key words: "dull", "dark", "soundless." They all have a negative connotation. The imagery of a lone rider in a dreary and dull country under the oppressive sky may clue you in that the overall passage has a sad tone to it. Even later in the passage the author states that the scene is melancholic.
The answer is 2.Stan is a voracious reader, an expressive writer, and a skillful painter because in a parallel structure all of the ideas hold the same amount of importance. For example, in this sentence the ideas are that Stan is a reader, a writer, and lastly a painter.
Hope this helps and have a beautiful day!