Here is a guide to providing the answers to the prompts:
1. Read the three passages cited.
2. Determine the feelings of Las Casas based on the events that occurred.
3. Mention specific events and actions that might cause Las Casa to feel that way.
<h3>Determining the meaning of a text</h3>
First, note that the three passages were not provided. So, a direct answer cannot be given. To understand the main points in a text, it is required that the texts are read carefully to know the explicit and implied meanings in the passage.
The feelings of Las Casa based on the text could be angry, happy, indifferent, etc. Whichever it is will be based on the actions of Columbus and Cortés toward the people in Hispaniola and Tenochtitlan.
So, read the text carefully to determine the feeling of Las Casa.
Learn more about the message of a text here:
brainly.com/question/11600913
It was the state of "Virginia" in which <span>the first successful colony, Jamestown, was settled. It was successful largely to its ability to plant and harvest tobacco, which was in high demand in Europe. </span>
I think it's B.young native- born women I hope this help. please let me know if it's right.
Answer:
Both considered themselves to be going up against well off,self-serving tip top that fixed the framework for its own advantage. Jacksonianmajority rule government typified a profound threatening vibe towards the EastCoast banking and business elites, who were reprimanded for putting theirfinancial advantages over those of the average citizens, particularly ranchers.
Explanation: