Answer:
I visited Washington DC, last year it was very fan and amazing vacation. I was with my family and we saw many things like the Lincoln Memorial, Washington Monument, The White House, World War II Memorial, Franklin Delano Roosevelt Memorial, National Museum of African American History and Culture. It was a very long day and we were so tired.we took pictures in everywhere and the road was so crowded and there was a lot of car around the streets. The reason I like this vaction is that I learn many things about American history. I hope that someday I can go to Washington dc one day again. I had a very good time there. It was the best vacation. I enjoyed many things there so I want to go again.
Explanation:
This is a really short and nice paragraph
C. Passively digest the passage without effort. This is because it’s not critical reading if you don’t put in effort to interpret what happened.
B) The most popular careers in the year 2015.
The question above is incomplete, the complete version is given below:
Read this excerpt from
"Not a Dove, But No Longer a Hawk."
I wonder, when I look at the
bombed out peasant hamlets, the orphans begging and stealing on the streets of
Saigon and the women and children with napalm burns lying on the hospital cots,
whether the United States or any nation has the right to inflict this suffering
and degradation on another people for its own ends.<span>
How do the allusions in this excerpt reinforce the meaning of the passage?</span>
The allusions clarify the geographic locations visited by the
author.
The allusions recall specific locations and horrors of the
Vietnam conflict.
The allusions question the Vietnamese for allowing such a
violent war.
<span>The allusions criticize the political philosophies that
encourage suffering.</span>
<span>ANSWER</span>
The correct option is this: THE ALLUSION CRITICIZE THE POLITICAL PHILOSOPHIES THAT ENCOURAGE SUFFERING. Allusion is a figure of speech, which refers to an object or a circumstance from an external context. In the passage given above, the author is questioning the political morality behind war. War usually result in great suffering for all involved and the author is wondering, if is morally correct for countries to be settling their differences by mean of warfare.