1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
inessss [21]
3 years ago
15

Which passage from the text best supports the answer to Part A?

English
1 answer:
Burka [1]3 years ago
8 0

Answer:

a

Explanation:

liberated a day earlier by American Soldiers

You might be interested in
What key information does ismene reveal in line 650 and how does creon respond? Why?
Delvig [45]

Answer:

Ismene reveals that she helped Antigona to entertain her brother. Upon hearing this, Creon states that he will condemn Antigone and Ismene to death.

Explanation:

Etéocles and Polinices are brothers and caused the death of the other in a battle. They are also brothers of Antigone and Ismene, who want the brothers to have a dignified funeral and burial. However, Creotes decrees that it is forbidden for Polinices to have a burial, or for any official funeral, but Eteocles is allowed to have a dignified burial. Antigona refuses to obey Creontes and decides that burying her Polynesic brother calls Ismene to do so, but Ismene refuses to participate.

Antigone is caught in the act, and Creon decides to call the two sisters to justify himself. At that moment, Ismene feels that she will not let her sister be punished alone and says that she helped her in the funeral of Polinices. Upon hearing this, Creon states that the two are sentenced to death.

8 0
3 years ago
HELP MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
gogolik [260]

Answer:

the correct answer is D

Explanation:

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Helpppppppp meeeeee
lara [203]

Answer:

Easy

Explanation:
He saw snow, he was going to have hot oatmeal because it's cold outside, he felt happy about there being no school, and I know because I read the paragraph, pretty simply.

4 0
2 years ago
Read this following passage about Christopher Reeve.
statuscvo [17]

Answer:

C

Explanation:

its the one mentioning any hardship

3 0
3 years ago
In December 1955, Shirley, a fictional 9-year-old black girl in Montgomery, Alabama, might have written these letters to her cou
natita [175]

Answer:

b

Explanation:

6 0
3 years ago
Other questions:
  • Which kind of evidence best supports reasons in an argument
    6·1 answer
  • How old is bob from the outsiders
    7·1 answer
  • What is schlossers purpose in listing all the chemical ingredients in a typical strawberry flavor in a Burger King strawberry mi
    15·2 answers
  • Different types of fonts are used for emphasis or visual appeal only
    15·1 answer
  • What does the law of conservation of energy state?
    5·2 answers
  • A trigger makes something ______________.
    5·2 answers
  • Which flaws in his character led to Fortunato's downfall? Montresor's downfall? Explain your
    6·1 answer
  • He closed the door and rest for a while
    8·1 answer
  • Goodnight Friend.<br> I hope you will have a goodnight sleep.
    8·2 answers
  • 20 POINTS PLEASE ANSWER FAST
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!